PIEN Kind- en Gezin

06-30340475

06-30340475

Info voor ouders

U kunt telefonisch of per e-mail contact met mij opnemen en u aanmelden bij de kindercounselor. Hiervoor heeft u geen verwijsbrief nodig van de huisarts. Graag maak ik een afspraak met u om samen de intake door te nemen. In dit gesprek proberen we samen tot de juiste hulpvraag te komen. Ook leg in dit gesprek mijn werkwijze uit. Als u nog vragen heeft stel ze dan vooral, het is ook vaak een eerste kennismaking. Met wederzijds goedvinden start ik dan de sessies met uw kind.

De sessies vinden plaats in mijn praktijk aan de Raadhuisstraat 1013 te Vught. De sessies duren een uur en die zijn altijd alleen met het kind.

Om een compleet beeld te krijgen kan het zijn dat ik, in overleg met u, ook een gesprek zal hebben met de leerkracht. Ook een klassenobservatie behoort tot de mogelijkheden. Indien ik alle informatie compleet heb zal ik, op basis van deze informatie en de vastgestelde hulpvraag, aan de slag gaan.

Telefoon: 06-30340475
Privé: 0411-641595

Kik hier voor praktische info of het contactformulier.